Hvidløgssuppe – Opskrift på hvidløgssuppe

Prøv denne lækre hvidløgssuppe, den kan både bruges som forret og hovedret.

Ingredienser

Steg løg og hvidløg i 5 minutter, i olivenolie, uden at brune det. Tilsæt champignoner og 1 spiseskefuld smør. Lad det stege i 10 minutter, under omrøring. Tilsæt mel og rør rundt i 1 minut. Tilsæt sherry og bouillon og lad det koge i 15 minutter, ved svag varme. Hæld suppen over i en blender og blend den godt. Hæld den tilbage i gryden og tilsæt fløde. Lad suppen koge i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber. Fjern stilken på de 4 hele champignoner og fyld dem op med gedeost.

Bag i ovn, ved 170 grader, i 5 minutter. Hæld suppen i 4 pæne skåle og læg en fyldt champignon i hver skål.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.