Rødkålssuppe med roast beef

Denne rødkålssuppe med roast beef er yderst lækker og mættende. Prøv opskriften selv.

Ingredienser

Sauce

Varm ovnen i 150 grader. Kom æble, rødkål, puddersukker, hvidløg, rødvinseddike og ½ kop oksebouillon i et ildfast fad. Kom olivenolien i og derefter salt og peber. Kom sølvpapir over og bag det i cirka 2 timer.

Undersøg, hver 30. minut, om blandingen er for tør, tilsæt da 1 spiseskefuld oksebouillon. Tag formen ud af ovnen efter 2 timer og lad det trække lidt. Stil ovnen på 200 grader. Brud kødet på en pande, i olivenolie og krydr med salt og peber. Kom det derefter i ovnen i 10-12 minutter hvis det skal være rødt, og cirka 25 minutter hvis det skal være gennemstegt.

Tag det ud og lad det trække i 5 minutter. Skær det derefter i tynde skiver.

Sauce: Bland alle ingredienserne sammen og lad saucen køle. Læg rødkålsblanding og oksekød i suppediske og hæld lidt sauce over.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.