Kylling i sovs af kokosmælk

Kylling i sovs af kokosmælk er en lækker ret med asiatisk twist. Den er nem at lave. Prøv selv.

Ingredienser

Fedtfattig

Del kyllingen i 3 strimler. Læg dem i et ildfast fad og steg ved 200 grader. Varm olie på panden. Skær champignonerne i skiver og steg dem på panden. Tilsæt bambus og svits den lidt. Pres hvidløget og kom den på panden. Tilsæt kokosmælk og krydr med salt og peber. Jævn saucen til med Maizena. Tag kyllingen ud af ovnen og hæld saucen over. Kom fadet tilbage i ovnen og steg videre i 15-20 minutter. Servér med brun ris, brød og salat.

Indsendt af
d.
21.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.