Kagen fra Capri

Ingredienser

Først røres de 100 gr. smør sammen med de 225 gr. sukker. Heri blandes de 185 gr. mel, 2 1/4 tsk. bagepulver, 1 tsk. vanillesukker, 2 dl. mælk. Tilsidst vende de 4 stiftpiskede æggehvider i dejen. Der skal ingen blommer i. Halvdelen af dejen kommes i en rund form, f.eks. en springform, og på dejen drysses 50 gr. mørk chokolade og 2 spsk. hakkede nødekerner, hvorefter resten af dejen hældes over. Husk at smørre formen og drysse den med rasp. Bages på en rist på nederste rille ved 200 grader i 35-40 min. Overtrækkes med glasur, når kagen er kold.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.