Omelet fra italien

En italiensk omelet med champignoner, peberfrugt og chilisovs.

Ingredienser

1: Først piskes de 6 dl. mælk (eller kaffefløde) med 1½ spsk. mel, og dette koges op under stadig piskning.

2: Når jævningen er blevet kold, piskes de 5 hele æg i, et ad gangen, og tilsættes salt og peber.

3: En ildfast form, der rummer ca. 1½ liter, smøres godt, og heri hældes æggemassen, og den bages på en rist i ovnen ved 200 grader i ca. 25 min., til den er stivnet, og herover kommes fyldet i.

4: Fyldet kan laves af 1 hakket løg, der letsteges sammen med 1 grøn og 1 rød peberfrugt i terninger, som lidt efter iblandes ca. 200 gram dåsemuslinger og 3 spsk. chilisovs, evt. også lidt champignoner.
Dette varmes, og smages til.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.