Fisk på grillen

Har du prøvet at komme fisk på grillen? Det er virkelig godt. Prøv denne opskrift og bliv overrasket.

Ingredienser

Krydderi

Fedtfattig

Dup fisken tør og dryp citronsaft på. Lad den trække i 20 minutter. Skær fisken i tern. Skræl løgene og skær dem i kvarte. Skyl og rens champignonerne. Skyl persillen og del den i buketter. Kom fisk og grøntsager på skift på 4 grillspid. Pisk olie, citronsaft og krydderier sammen. Læg spiddene i lagen og lad dem trække i 30 minutter. Vend dem en gang i mellem. Grill i 8 minutter og servér med brød og salat til.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.