Suppe med rejer og champignon

Suppe med rejer og champignon er en lækker let anretning der tager kun 15 minutter at lave.

Ingredienser

Rens champignonerne og skær dem i skiver. Hak løget. Steg champignonerne og løget i smør, i en gryde.

Drys melet over og tilsæt bouillon. Rør rundt imens. Tilsæt salt og peber. Lad det simre i 3-4 minutter. Tilsæt fløde og smag til med cognac. Lad suppen koge. Tag lidt af suppen op i et glas og pisk æggeblommerne i glasset. Hæld dem forsigtigt i suppen og rør godt rundt. Sænk varmen fordi suppen skal ikke koge efter at blommerne er kommet i. Tilsæt rejer og pynt med persille. Servér brød til.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.