Ørred med skræppe

Ørred med skræppe er en dejlig ret der udnytter krydderurter der vokser vildt i naturen.

Ingredienser

Tilbehør

Fedtfattig

Skær fisken i fileter. Smelt smørret på en pande og krydr med salt og peber. Steg skindsiden først og derefter hud-siden.

Skyl skræppen og skær den i strimler. Hak kvannen fint. Kog i saltet vand i 10 minutter. Tilsæt finthakket rabarber og kog i 2 minutter til. Hæld det meste af vandet fra og mos det grønne.
Bland creme fraiche og ½ dåse hvidløgssauce sammen. Rør det sammen med det grønne og det får en blød konsistent. Kog byggen i vand i cirka 40 minutter. Bland det sammen med grøntsagerne og servér.

OBS: Pas på når du går på kvanjagt fordi den kan minde om andre i skærmplantefamilien og flere af dem er meget giftige.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.