Digestive ostekage

Denne lækre Digestive ostekage er en fantastisk dessert der smelter i ganen.

Bund

Fyld

Glasering

Knus kikset og tilsæt kanel og smør. Læg bagepapir i bunden på et 28 cm springform. Pres kiksblandingen i bunden på formen.

Fyld:
Mos hindbærrene i en blender. Rør flødeosten til den er blød og tilsæt flormelis. Bland 2 deciliter af de moste hindbær i. Opløs husblassen i 1 deciliter hindbærmos. Hæld husblasblandingen i flødeosten og rør det godt sammen. Tilsæt pisket fløde forsigtigt. Hæld blandingen over kiksbunden og jævn den. Gem kagen på køl.

Glasering:
Bland hindbærmarmelade og vand sammen og rør det godt. Tag kagen ud af køleskabet og dæk overfladen med jordbær eller hindbær. Hæld marmeladen over.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.