Lammeryg fyldt med champignon

Prøv denne fantastiske opskrift på lammeryg fyldt med champignon, den smager vidunderligt og ser flot ud.

Ingredienser

Fyld

Varm ovnen i 190 grader. Drys salt og peber på kødet og pensl det med blødt smør. Steg kødet i 20 minutter eller mere, hvis det skal være helt gennemstegt. Lad det køle. Lad løget simre i smør og olie til det er mørt. Tilsæt champignoner og lad dem simre ved svag varme, i 15-20 minutter, eller til blandingen er tør. Tilsæt skinke og nødder og lad dem simre i 1 minut. Afkøl.

Varm ovnen i 225 grader. Rul butterdejen ud til en stor firkant. Læg fyldet på ryggen, under og ovenpå. Pak den ind i dejen og luk dejen ved knoglerne på ryggen. Pensl åbningen med æg og pres dejen godt sammen. Skær løvblade og anden pynt ud og pensl det med æg. Læg pynten på dejen og pensl det hele. Put sølvpapir på koglerne. Bag i 30-40 minutter.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.