Ovnstegt lammebov

Ovnstegt lammebov smager helt fantastisk. Prøv opskriften og bliv overrasket.

Ingredienser

Varm ovnen på 200 grader. Drys salt og peber på kødet og smør smørret på. Læg kødet i en bradepande eller ildfast fad. Steg i 30 minutter.

Bland honning og allehånde sammen og smør det på kødet under steningen. Lav kugler af papajaen. Læg papaja og abrikoser (gem saften) i fadet/bradepanden når der er 15 minutter tilbage af stegetiden.

Læg kød og frugter på fad og hæld abrikossaften i fadet. Hæld al væsken i gryde og tilsæt fløde eller flødeost. Lad saucen koge til og servér til kødet. Pynt med persille.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.