Koteletter med fyld

Prøv denne opskrift og gør noget ekstra ud af de traditionelle koteletter!

Ingredienser

Fyld

Skær ryggen i 2-2½ cm skiver. Lad løg og selleri simre i smør i 2-3 minutter. Rør rasp, salt og peber sammen. Lad det køle. Varm ovnen på 190 grader. Skær en lomme i hver kødskive. Put fyldet i lommerne. Sy åbningen sammen og svits kødet let på hver side, i 15 gram smør.

Skræl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Læg dem i et ildfast fad og drys salt og peber over. Tag syningen ud af kødet og læg det ovenpå kartoflerne. Hæld mælken over og drys revet ost på. Bag i 45-50 minutter.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.