Karry-lam

Karry-lam er en fantastisk asiatisk inspireret opskrift alle bør prøve.

Ingredienser

Lad løget simre i olie i et par minutter. Tilsæt kødet og brun. Tilsæt karry, gurkemeje og ingefær. Lad det hele koge i 3 minutter. Tilsæt bouillon, tomatpuré, salt og peber. Rør rundt. Tilsæt mango chutney og rosiner og kom låg på gryden. Lad det simre i 45 minutter. Tilsæt flødeost og nødder og lad det simre i 10 minutter.

Pynt med citronbåde. Servér med ris, kokosmel, mango chutney, tomater, bananer, agurk og appelsinbåde.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.