Cote De Boeuf med karsesauce

Prøv denne fantastiske opskrift på Cote De Boeuf med karsesauce den smager super godt og tager kun 15 minutter at lave.

Ingredienser

tilbehør

Bøfferne krympes på tør pande, krydres med salt og peber og steger 1-2 minutter, på hver side, i fedtstoffet. Bøfferne tages af panden. Vand og cremefraiche tilsættes og koger igennem. Salt, peber og hvidløg tilsættes sammen med det meste af karsen. Bøfferne lægges ned i saucen og varmes igennem på begge sider. Resten af karsen drysses over kødet.

Serveres med citronbåde og halverede cherrytomater.

Tilberedningstid: 15 minutter, heraf arbejdstid: 15 minutter.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.