Palacsinta (ungarske pandekager)

Palacsinta eller ungarske pandekager er en lækker variation af fyldte pandekager. Prøv selv.

Ingredienser

Fyld

Sauce

Dej:
Bland alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt æg og mælk. Tilsæt det smeltede, afkølede smør. Rør det hele sammen og bag tynde pandekager.

Fyld:
Bland hytteost, rosiner og mandler. Smør blandingen på pandekagerne og rul dem på. Læg dem på en tallerken. Kom alle ingredienserne til saucen i en gryde og lad den simre i et par minutter. Hvis saucen bliver for tyk kan man udtynde den med fløde. Servér pandekagerne med varm sauce til eller hæld den over.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.