Pandekager med svinekød

Pandekager med svinekød er en lækker opskrift på fyldte pandekager med inspiration fra asien.

Ingredienser

Fyld

til pensling

Bland alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt æg og mælk. Tilsæt det smeltede, afkølede smør. Rør det hele sammen og bag tynde pandekager.

Fyld:
Hak hvidkålen fint og lad det simre i en ½ teskefuld olie til det er mørt. Krydr med soja, salt og peber. Brun kødet i en ½ teskefuld olie. Tilsæt flødeost og lad den smelte. Bland kød og hvidkål sammen. Smør fyldet på pandekagerne og rul dem op. Fold enderne og læg pandekagerne i et smurt ildfast fad.

Pensl med smør og soja. Bag ved 200 grader, i cirka 15 minutter.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.