Reje-pandekager

Rejepandekager er lækre og mættende. De kan bruges som aftensmad eller til buffet.

Dej

Fyld

Bland alle de tørre ingredienser sammen. Tilsæt æg og mælk. Tilsæt det smeltede, afkølede smør. Rør det hele sammen og bag tynde pandekager.

Fyld:
Smelt smørret i en gryde, tilsæt mel. Hæld mælken og hvidvinen i. Krydr med salt og bouillon. Tilsæt rejer og champignoner. Kom 3-4 spiseskefulde af blandingen på hver pandekage og rul dem på. Kom pandekagerne i et smurt ildfast fad. Drys revet ost over.

Bag ved 200 grader i 10-15 minutter.

Indsendt af
d.
22.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.