Boller i Karry

Boller i karry er en klassiker, der ikke fortjener at gå i glemmebogen. Vil du pifte retten lidt ekstra op, kan du stille små skåle med f.eks. æblestykker, banan eller kokos frem på bordet, som kan drysses over. Især et hit hos børnene.

Til 4 personer

Fedtfattig

Løgene pilles og rives fint. Kalkunkød, løg, danskvand og rasp røres godt sammen til en fars, som sættes i køleskabet i ca. 15 min.

Farsen røres derpå godt sammen igen og smages til med krydderierne. Den skal være godt krydret, da kalkunkød ikke er så kraftigt i smagen som grisekød.

Sæt en gryde over med vand tilsat salt og bouillon. Når vandet koger, formes kødet til boller. De kommes i vandet og koges til de er gennemkogte.

Bollerne tages op med hulske og suppen koges godt igennem med karry. Den jævnes med en smørbolle, rørt sammen af mel og margarine.

Retten serveres eksempelvis med løse ris og grøntsager.

Indsendt af
d.
26.01.03.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.