Boghvede-crepes med spinat- og ricottafyld

Skønne crepes med fyld af løg, ricotta, fløde og spinat. Foldes som en kuvert og pyntes.

Ingredienser

Crepes: Bland mel og salt i en stor skål. Tilsæt koldt vand lidt efter lidt, til du har en dej af samme konsistens som vandbakkelsesdej (tyk, lind). Dæk dejen med plastfilm og sæt den i køleskabet 24 timer.

Næste dag tilsættes yderligere koldt vand, indtil du har en dej med konsistens som til almindelige, tynde pandekager.

Brug svinefedt til at bage crepene i, det giver det flotteste resultat. Hæld dejen på en ikke for varm pande og bag crepene på begge sider, til de slipper panden og har fået en sprød kant.

Server crepene med fyld: Smelt smør i en gryde, svits løg og hvidløg let heri. Tilsæt ricotta, fløde samt den blancherede, afdryppede spinat. Lad det hele simre to-tre minutter og smag til med salt og peber.

Læg fyldet midt på pandekager, fold de tre sider ind over midten ala kuvert (åben foroven) og pynt efter humør, f.eks. med en tomatrose.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.