Snegle med kanel

Prøv denne opskrift på snegle med kanel. De er bløde og lækre og smager bedst med iskold mælk.

Ingredienser

Fyld

Kom mel, sukker, tørgær, kardemomme og salt i en skål og bland det sammen. Drys smørret i og lav et hul i midten af blandingen. Hæld mælken i hullet og rør det hele sammen med en grydeske. Ælt dejen i 10 minutter. Lad den hæve i 2-3 timer.
Rul dejen ud, cirka 30x40cm) og smør smørret på. Drys sukker og kanel over. Rul dejen op og skær 20 skiver ud. Kom dem i muffinsform og læg dem på en bageplade. Lad dem hæve, under vita wrap, i 30-40 minutter. Varm ovnen i 220 grader. Tryk midten på sneglene lidt ned og pensl dem med æg. Bag i cirka 10 minutter, eller til de er gyldne (ikke bage dem for længe).

Indsendt af
d.
23.07.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.