Boghvede-crepes med provencalsk rejefyld

Dejlige franske crepes (en slags pandekager) med fyld af bl.a. løg, peberfrugt, tomat og rejer.

Ingredienser

Crepes: Bland mel og salt i en stor skål. Tilsæt koldt vand lidt efter lidt, til du har en dej af samme konsistens som vandbakkelsesdej (tyk, lind).

Dæk dejen med plastfilm og sæt den i køleskabet 24 timer. Næste dag tilsættes yderligere koldt vand, indtil du har en dej med konsistens som til almindelige, tynde pandekager. Brug svinefedt til at bage crepene i, det giver det flotteste resultat. Hæld dejen på en ikke for varm pande og bag crepene på begge sider, til de slipper panden og har fået en sprød kant.

Server crepene med fyld: Svits løg, hvidløg, pebre, det udkernede tomatkød samt timian i den varme olie 5-7 minutter, krydr med salt og peber, flyt gryden fra varmen og vend rejerne i. Anret pandekagerne med fyldet og lidt af væden samt et drys persille.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.