Boller med æble og rosiner

Det er nemt at gøre dine hjemmebagte boller mere fyldige og interessante. Tilsæt med denne opskrift revet æble, rosiner samt kanel og dine boller får et lækkert bid, friske frugtnoter og en varm, sød aroma. Stil dem lune frem på morgenbordet, servér dem som et mellemmåltid eller brug dem i madpakken.

  • En masse dejlige boller.

Ingredienser

Rør gæren ud i fingervarmt vand (ca 37 grader). Resten af ingredienserne tilsættes lidt efter lidt, mens der røres rundt. Melet tilsættes som det sidste. Dejen æltes godt igennem og skal stå og hæve i 30 minutter.

Form bollerne og pensl dem med mælk. Lad bollerne efterhæve tildækket i 30 minutter på et lunt sted.

Bages ved 175 grader i ca. 15 min.

Indsendt af
d.
05.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.