Pasta med rejer

En skøn blanding af hvidvin og flåede tomater koges op. Fløde tilsættes sovsen og rejer og rosiner vendes deri. Kogt pasta serveres dertil.

Ingredienser

Pil og hak løgene meget fint. Svits dem i smørret sammen med karrry. Tilsæt hvidvin og flåede tomater og kog et øjeblik. Kom fløden ved og kog nu sovsen ved svag varme i 10 minutter. Smag den til.

Vend rejer og rosiner i, og varm det kun lige igennem. Kog pastaen i et par minutter, lad den dryppe af, og anret straks med saucen over. Drys med pinjekerner, og pynt med en ekstra reje. Spises straks.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.