Bærmos

Bærmosen kan varieres i det uendelige. Prøv både med én slags bær og forskellige blandinger. Vælg søde og solmodne bær, så den får en naturlig sødme. Den kan sagtens nedfryses i portoner. Så har du altid et måltid lige ved hånden.

  • Frisk bærmos med en klar, rød kulør.

Ingredienser

  • bær af valgfrie sorter, f.eks. jordbær, blåbær eller hindbær

Anvend helst friske bær da disse ikke er sødede med sukker. Man kan også anvende usødede frosne bær om man vil. Tø dem op først.
1. Skyl og rens bærene godt.

2. Læg de rensede bær i en fintmasket sigte og tryk dem gennem sigten med bagsiden af en ske.

3. Mosen samles op i en skål og det er som er tilbage i sigten smides ud.

Frys overskuden mos i portioner i en isterningebakke så du let kan tø en terning med mos op ved behov.

Regn med ½ - 1 tsk som portion de første gange. Dette varier dog meget fra barn til barn.

Indsendt af
d.
06.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.