Lorenzos Mousaka

Lav en god græsk moussaka med denne opskrift. Serveres med grøn salat og flutes.

Ingredienser

kødsovs

ostesovs

diverse

Auberginerne skæres i skiver og brunes let i olie (hvis kartofler: forkoges i ca. 7 min., skære i tynde skiver), taglægges i smurt fad. Løg og hvidløg svitses i gryde, oksekød tilsættes under omrøring og brunes, tomatdåserne, krydderi tilsættes, småkoger i 10 minutter og lægges over auberginerne.

Smør og mel afbages, mælk tilsættes under piskning, ost tilsættes og røres ud. Småkoger i 5 min. Æggene tilsættes let sammenpiskede. Fordeles over kødsovsen. Retten drysses med rasp og parmesan.

Bages ca. 1 time i 175 g ovn. Serveres med grøn salat og flutes.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori: