Kylling med majs og ris most til små børn

En lille spændende ret til de små lækkersultne derhjemme.

Ingredienser

Sauce

1. Kog vandet op og læg kyllingen i det kogende vand. Lad det koge til kyllingen er helt gennemkogt, ca. 10-15 minutter. Kog majsen samtidig i en anden gryde. Majskernerne skal koge til de er helt bløde, tager ca. 10-15 minutter.

2. Tag kyllingen og skær den i passende store bidder evt. blend det.

3. Tag majsen og pres gennem en fintmasket sigte så skallen forsvinder og du kun har majspure tilbage.

4. Rør ud hvedemelet i lidt af kogesaften fra kyllingen og tilsæte siden resten af væsken. Kog op og lad det koge til ønsket konsistens. Tag gryden af blusset og tilsæt smøret, rør rundt.

5.Kog ønsket mængde ris.

Server kyllingen med risen, majsmosen og saucen. Rør gerne risene ud i saucen så det bliver lettere for barnet at spise.
Frys den tiloversblevne mad ned i portioner som passer til dit barn.

Indsendt af
d.
09.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.