Ceviche

Ceviche er en fiskeret, som især er populær i kystregioner af Central- og Sydamerika, men i dag er kendt over hele verden og tilberedes på varierende måder i forskellige lande.

Denne variant tilberedes på klassisk vis ved at lade fisken trække i citrussaft, før den tilføjes yderligere smagsnoter i form af koriander og frisk chili.

  • En spændende fiskeret.

Ingredienser

Skær fisken i tynde skiver og læg skiverne i en skål. Pres limefrugternes og citronens saft ud over fisken. Lad det trække i køleskabet 1 times tid. Syren fra citrusfrugterne "koldkoger" fisken.

I mellemtiden hakkes rødløg og chili fint (husk at fjerne kernerne først). Tomaterne skylles og skæres i kvarte. Koriander hakkes fint.

Når fisken har trukket 1 times tid, hældes citrussaften fra og fisken drysses med en lille smule fint salt for at stoppe koldkogningen.

Bland fiskestykkerne med de øvrige ingredienser og servér cevichen med det samme.

Indsendt af
d.
12.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.