Havregrynsboller

Nem opskrift på havregrynsboller med et lille strejf af honning.

  • Nybagte havregrynsboller.
  • Bollerne fra en anden vinkel.

Til 14 stk

Fedtfattig

Kom gær og vand i en stor skål og rør, til gæren er opløst.

Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele godt sammen.

Ælt dejen og tilsæt lidt ekstra mel hvis det er nødvendig, den skal være fugtig, men ikke klistret.

Form dejen til boller sæt dem på en bageplade belagt med bagepapir. Lad dem hæve 1 time.

Bag havregrynsboller midt i ovnen i 20-25 minutter ved 220 grader (varmluft 200 grader).

Indsendt af
d.
12.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.