Flødekartofler

Uanset madlavningsevner bør du ikke snydes for klassikeren. Herunder får du serveret to lune, cremede og utroligt nemme bud på, hvordan flødekartofler tilberedes. Naturligvis med det obligatoriske anstrøg af muskatnød.

  • Lækkert til kødretter

Til 8 personer

Kartoflerne skrælles og snittes i fine skiver. Tag to ildfaste fade og fordel kartoflerne i lag med krydderierne heri. Fløden hældes omkring kartoflerne. Fadet kommes i ovnen ved 200 grader i ca. 1 time. Server varme.

NB: Alternativt kan kartoflerne koges 10 min. først. Så forkortes bagetiden med 20-30 min. Denne fremgangsmåde er lidt nemmere og resultatet bliver formentlig også lidt pænere.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.