Frokostboller

Frokostboller er, sjovt nok, gode til frokost. Men de er også gode til morgenmad eller til mellemmåltider. Fuldkornsmelet gør dem solide og mættende, sirup og kokosmel tilføjer en underspillet, søde note, mens hørfrø og solsikkekerner giver et lækkert bid.

  • Dejlige frokostboller

Ingredienser

Opløs gæren i vandet og tilsæt olie, salt og sirup. Rør de andre ingredienser i og ælt dejen godt igennem. Lad den hæve tildækket i en halv times tid.

Form dejen til ca. 20 boller. Tryk let på hver frokostbolle, så de bliver en smule flade og lad dem efterhæve et kvarters tid. Bag bollerne i ovnen ved 220 grader i 20 minutter.

Frys evt. nogle af frokostbollerne umiddelbart efter de er kølet af. Så er de som nybagte, når de tøes op igen.

Indsendt af
d.
16.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.