Bønnesalat

Grønne bønner og cremet feta komplementerer hinanden fortrinligt. Og med rødbederne som bund tilføjes dybde, en ekstra smags- og farvenuance.

Salaten er god som tilbehør, den er simpel, nem at lave og så skader det jo ikke, at grønne bønner er rige på jern og mineraler.

  • Skøn og sund salat.

Ingredienser

Kog rødbederne i vand i en times tid eller til de er møre. I mellemtiden hakkes løget fint og bønnerne koges i en anden gryde i 3 minutter.

Når rødbederne er færdigkogt, hældes koldt vand over. Derefter kan skrællen nemt pilles af. Skær rødbederne i tern og kom dem på et fad eller i en skål. Drys hakket løg over og dernæst de grønne bønner.

Til sidst drysses fetaternene over bønnesalaten.

Indsendt af
d.
16.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.