Knækbrød UDEN hvedemel

En god opskrift på hjemmebagte knækbrød uden hvedemel. Indeholder blandt andet græskarkerner og sesamfrø.

Ingredienser

Topping

Fedtfattig

Alt kommes i en skål og røres med håndmikser, til blandingen er jævn.
Deles i to portioner.
Hver portion rulles helt tyndt ud mellem to stykker bagepapir.
Lægges på bageplade på bagepapir.
Skær dejen i passende firkanter eller anden spændende facon med en pizzakniv eller en kniv.
Drys med blå birkes
Bages et kvarters tid ved 200 grader, evt. lidt mere, hvis stykkerne stadig er bløde.
Afkøles, inden de gemmes i en dåse til senere brug.

Velbekomme!

Indsendt af
d.
18.08.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.