Bacontærte

En skøn bacontærte med løg, porrer, æg og creme fraiche. Det er let at lave og er klar efter 45 minutter i ovnen.

  • En skøn og let hovedret.

Ingredienser

Svits baconternene på en pande til de er gyldne, og læg dem derefter på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge overskydende fedt.
Kom tærtebunden i et tærtefad. Hak løg og porrer og fordel dem over tærtebunden.
Pisk æg, mælk, creme fraiche, salt og peber sammen. Hæld blandingen i tærtefadet og drys med baconternene på toppen.
Bag bacontærten i ovnen i ca. 45 minutter ved 220 grader.

Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.