Spansk suppe

Denne lunende, spanske suppe er ikke stærk, men får en god, velafbalanceret smag fra den salte chorizopølse, det skarpe løg og kyllingebuillonen.

Suppen er nem at tilberede, den er fyldig og kan sagtens udgøre et helt hverdagsmåltid i sig selv, da den både indeholder nærende grøntsager samt chorizopølsen og kikærterne, som er både mættende og fulde af protein.

  • Sydlansk suppe

Ingredienser

Skær chorizopølsen i tern, og svits ternene i olien i en gryde. Hak løget og kom det i gryden. Skær peberfrugten og tomaterne i tern og kom dem i gryden.

Tilsæt kikærterne og spinaten (hvis du bruger frisk spinat, så husk at skylle den grundigt) samt vand og bouillon. Lad suppen simre i et kvarters tid.

Tilsæt fløde og eventuelt maizena. Smag til med peber og en smule salt (husk at suppen er lidt salt i forvejen, da pølsen er salt).

Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.