Forret med krebsehaler

Krebsehaler med blandt andet rødløg og cherrytomater i hvedetortillas er en perfekt appetitvækker inden hovedretten.

  • En forret dine gæster vil juble over.

Ingredienser

Hak rødløget meget fint. Skrab kernerne ud af tomaterne og hak tomatkødet fint. Hak også krydderurterne fint. Bland de hakkede ingredienser med creme fraiche i en skål. Pres lagen fra krebsehalerne og bland dem i skålen.
Halvér avocadoen, fjern stenen og skær frugtkødet i tynde skiver. Dryp lidt citronsaft over skiverne og fordel dem på den ene tredjedel af hver tortilla. Skyl salatbladene grundigt og fordel dem oven på avocadoskiverne. Kom krebsefyldet på og rul pandekagerne stramt sammen. Pak dem ind i husholdningsfilm eller sølvpapir, og lad dem trække på køl i en times tid eller mere.
Tag pandekagerne ud af køleskabet, og pak dem ud af filmen/sølvpapiret. Skær dem forsigtigt i 1,5 cm tykke skiver, og anret dem på et fad eller portionsanret på 5 tallerkener.

Indsendt af
d.
06.09.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.