Farspandekage

Hakket flæsk og andre ingredienser laves til en slags pandekage. Hertil laves smørdampede grøntsager som hældes over pandekagen.

Ingredienser

Pandekage: Bland kød, mel, løg, krydderier og æg i en skål. Rør mælken i lidt efter lidt. Lad smørret gyldne i en stegepande. Bred farsen ud i panden og bag den som en stor pandekage 6-7 min. på hver side ved jævn varme.

Smørdampede grøntsager: Smelt smørret i en tykbundet gryde og læg grøntsagerne i. Salt og vand tilsættes. Dampes møre under låg ved svag varme i 10 min. Hældes over farspandekagen og drysses med hakket persille.

Indsendt af
d.
30.06.04.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.