Thaisuppe

Smag på Thailand med denne thaisuppe. Den har alle de rigtige smagsnuancer fra ingefær, karrypasta og kokosmælk. Samtidig er suppen mættende med de saftige kyllingestykker, som også giver et dejligt bid. Kan serveres som forret eller som et let måltid i sig selv.

  • Med en lille smule fløde bliver suppen dejligt cremet.

Ingredienser

Svits karrypastaen i olien i en gryde.

Skræl ingefær og en af gulerødderne. Pil hvidløg og løg. Skær toppen og den trævlede ende af halvdelen af forårsløgene. Skær det hele i grove stykker og kom det i gryden.

Svits et øjeblik og tilsæt så vandet. Kom kyllingekødet i gryden sammen med kyllingefond. Lad thaisuppen simre under låg til kødet er kogt. Tag derefter kødet op igen og læg det på en tallerken eller lignende.

Hæld kokosmælken i suppen og tag gryden af varmen. Blend suppen jævn med en stavblender.

Skræl de to sidste gulerødder og skær dem i tynde strimler ligesom det sidste bundt forårsløg (husk at skære toppen og den trævlede ende af først). Kom strimlerne i gryden og bring suppen i kog. Skær kyllingekødet i mundrette stykker og kom dem i.

Tilsæt evt. lidt fløde, hvis du ønsker en mere cremet konsistens.

Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.