Linsesalat

Denne salat er simpel, sund og mættende. Med linsesalat kan man nemt inkludere linser i madlavningen og det er der gode grunde til at gøre. De er nemlig rige på proteiner, fibre og mineraler. Grøntsagerne giver en god variation, både hvad angår smag og udseende.

  • En dejlig varieret salat.

Ingredienser

Fedtfattig

Skyl linserne godt og kog dem under låg i 20 minutter eller efter anvisningen på pakken.

Mens linserne koger laves resten af salaten. Hak rødløget fint og hak desuden krydderurterne. Skær tomaterne i kvarte og peberfrugterne i små tern.

Bland de afkølede kogte linser med de øvrige ingredienser i en skål og servér linsesalaten som tilbehør eller for sig selv.

Tip: Hvis linsesalaten servéres som en særskilt ret, kan man evt. drysse sprødstegte bacontern eller små stykker chorizopølse på for at give den et ekstra pift.

Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.