Græskarsuppe med kokosmælk og ingefær

Har du købt et græskar er det oplagt at lave en skøn græskarsuppe med blandt andet ingefær og kokosmælk, som blendes med en stavblender inden den serveres varm.

  • Græskarsuppen kan eventuelt serveres med sprødstegt bacon eller tern af chorizopølse.

Ingredienser

Varm fedtstoffet op i en gryde og svits karry/karrypasta deri. Skær græskar og løg i grove stykker og kom dem i gryden. Skræl ingefæren, skær den i mindre stykker og kom den i gryden. Hæld bouillon på og bring græskarsuppen i kog. Lad den simre under låg i 20 minutter eller til græskarstykkerne er møre.
Tag gryden af varmen og blend suppen med en stavblender. Sæt gryden tilbage på blusset og hæld kokosmælk i. Smag til med salt og peber.

Indsendt af
d.
07.10.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.