Kylling i abrikossovs

Abrikossovsens søde og krydrede noter giver fine nuancer til kyllingens smag. Miracle Whip og creme fraiche giver samtidig sovsen en dejligt cremet konsistens, så kødet med sikkerhed ikke virker tørt.

  • Ris er godt som underlag til kyllingen i abrikossovs.
  • Retten direkte fra ovnen: Spændende, smuk og gylden.

Til 4 personer

Sovs

Kyllingebryst lægges i et fad, løg drysses over.
Sovsen blandes i en skål og hældes over kyllingerne.
Lad det trække et par timer. Bliver allerbedst hvis det trækker til næste dag i køleskab.
Sættes i ovnen ved 170°C i 45 min.

Indsendt af
d.
19.10.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.