Julekage

Her er opskriften på en suveræn julekage som bliver bagt hvert år til jul. Ellers er der mange der mener det ikke er rigtig jul.

Til 8 personer

Cocktailbærrene skæres i kvarte, valnøddekernerne hakkes groft, marcipanen blødgøres i lidt æggehvide og smør og rulles i flormelis. Rør smør og sukker hvidt. Æggene røres i ét ad gangen. Mel og bagepulver blades og vendes i. Til sidst vendes rommen og frugterne i dejen.

Halvdelen af dejen kommes i en smurt form. Marcipanen plukkes i små stykker og fordeles over dejen og resten af dejen kommes over.

Kagen bages nu 1 time ved 180 grader på nederste rille. Når kagen er kold overtrækkes den med smeltet chokolade og pyntes med valnøddekerner og evt. violer.

Indsendt af
d.
25.10.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.