Kylling i karry med pasta

Kylling i karry er en klassisk ret. Her serveres det med gode grøntsager og pasta.

  • En herlig hovedret.

Til 2 personer

Skær kyllingekødet i mindre stykker, hvis det ikke allerede er det. Svits stykkerne i fedtstoffet i en gryde. Hak løg og svits det med sammen med karry. Skræl gulerødderne og skær dem og porrerne samt peberfrugten i strimler/stave. Kom grøntsagerne i gryden.

Tilsæt bouillon og lad retten simre 5 minutter før fløde og meljævning tilsættes. Imellemtiden sættes pastaen til at koge i en anden gryde (kog efter anvisningen på pakken).

Lad karrysovsen koge ind til den ønskede konsistens og smag til med salt og peber.
Velbekomme.

Indsendt af
d.
04.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.