Andebryst med appelsin

Andebryst er utrolig nemt at tilberede og kan steges på en pande, i ovnen eller en kombination af de to ting.
Her er andebrysten gnedet med appelsinskal, hvilket giver den en eksta god smag.

  • Her serveret med rødkålssalat.

Til 4 personer

Rids andebrysternes fedtlag på hver led. Riv appelsinernes skal på et rivejern, og gnid skallen ind i andebrysternes fedtlag sammen med salt og peber.
Steg andebrysterne på en tør tefalpande med fedtsiden nedad i 5 minutter, og derefter et par minutter på den anden side. Steg færdig i ovnen ved 200 grader i ca. 10 minutter.
Lad kødet trække 5 minutter inden det skæres i skiver.

Indsendt af
d.
04.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.