Stegt andebryst

Andebryster kan steges i smør, men man kan også sagtens udelade smørret, hvis der er et godt fedlag på anden allerede.
Her er det bare vigtigt, at man først steger det med fedtsiden nedaf mod panden, når man senere vender den for at stege den modsatte side, bruger man det nu smeltede andefedt.

  • Server f.eks. med søde kartofler og rødkålssalat med balsamico.

Til 4 personer

Rids andebrysternes fedtlag i tern helt ned til der hvor selve kødet starter. Gnid fedtlaget med salt og peber.
Varm smørret på panden.
Steg andebrysterne med skindsiden nedaf ved middel varme indtil skindet er sprødt og mørkebrunt.
Steg andebrysterne færdige på den anden side (6-10 minutter afhængig af tykkelse).
Lad kødet trække et par minutter inden det skæres i skiver og serveres.

Indsendt af
d.
04.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.