Æbleflæsk

Den gode, gammeldags æbleflæsk er en klassiker, som din mormor garanteret også lavede. Før traditionerne videre og servér den lune ret til julemiddagen eller lav den til frokost på en helt almindelig dag, hvor du har lyst til noget lidt mere ualmindeligt.

  • Her anrettet på et fad.

Til 5 personer

Flæsket steges på en pande. Imens pilles løget og æblerne skrælles. Begge dele skæres i både.

Når flæsket er sprødt og gyldenbrunt tages det af panden og lægges på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge det overskydende fedt.

Hæld det meste af fedtet af panden, men lad lidt blive tilbage. Steg løg og æbler deri til de er helt bløde. Smag til med sukker, salt og peber og servér mens retten er lun.

Indsendt af
d.
16.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.