Juleskinke

En dejlig juleskinke med en kant af sennep og sirup. Koges og kommes i ovnen til det har fået den helt rigtige farve. Smager super dejligt med for eksempel grønlangkål og brunede kartofler til.

  • Her skåret i fine skiver og klar til servering.

Til 6 personer

Stik et stegetermometer i skinken. Læg skinken i en kasserolle med skorpesiden opad og dæk det med koldt vand. Kog skinken, skum det af og tilsæt 2 laurbærblade. Lad syde under låg til termometeret viser 77 grader. Lad skinken køle i bouillonen. Tag den op og fjern overflødigt fedt.

Bland sennep, sirup, kartoffelmel, æggeblomme, salt og peber til en dej. Læg dejen på den kolde skinke og sæt den i en middelvarm ovn (175 grader) til det har fået fin farve.

Indsendt af
d.
16.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.