Risengrød med letmælk

Risengrød er en fast del af den nordiske juletradition. Det nemt, det er billigt og så er det selvfølgelig helt uundværligt i den kolde vintertid. Glæd hele familien og servér grøden som en lun middagsret i december.

Har du nogle rester til overs, er det let at lave klatkager af dem.

  • Risengrød med det hele til.

Ingredienser

tilbehør

Bring vandet i kog i en gryde. Tilsæt risene og lad dem koge 2 minutter under låg. Tilsæt letmælken og saltet. Lad risengrøden simre ved svag varme i 40-50 minutter afhængig af ønsket konsistens.

Servér med kanelsukker og en smørklat.

Indsendt af
d.
25.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.