Bagte rodfrugter i ovn

Bagte rodfrugter fungerer som tilbehør til det meste og er utroligt nemme at tilberede. De udgør et godt alternativ til f.eks. ovnkartofler, idet rodfrugterne er sundere, smagen mere varieret og farverne flottere. Sammensætningen af rodfrugter kan varieres efter smag.

  • Rodfrugter tilberedt i ovnen.

Til 2 personer

Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Kom dem i en plasticpose/frysepose. Hæld olivenolie i og luk posen. Ryst posen godt, så olien fordeles på alle stykkerne. Hæld rodfrugterne i et ildfast fad eller fordel dem på en bageplade med bagepapir.

Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 40 minutter eller til rodfrugterne er møre, men stadig har bid.

Indsendt af
d.
25.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.