Rødkålssalat med creme fraiche

Denne friske rødkålssalat er med creme fraische-blandingen en ekstra cremet af slagsen. Samtidig tilføjes den med honningen og eddiken et sursødt pift.

Mens kålen trækker får den smag, men blødes også lidt op. Salaten er nem at lave, dejlig robust og et godt tilbehør til julemad eller til hovedretter året rundt.

  • Rødkålssalaten klar til servering.

Til 2 personer

Snit rødkålen fint. Bland creme fraiche, sennep, honning, eddike og sukker sammen. Smag til med salt og peber og rør rødkålen i dressingen.

Dæk rødkålssalaten til og lad den trække i køleskabet minimum 1 time inden servering.

Indsendt af
d.
25.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.