Chili con carne med majs

En virkelig lækker chili con carne opskrift med majs og alle de klassiske mexicanske ingredienser. Server med creme fraiche.

  • Her pyntet med tortillachips.

Ingredienser

Til pynt

Varm olien op i en gryde og brun kødet heri. Hak løg og hvidløg og kom det i gryden. Tilsæt kidneybønner (inkl. den chilisauce de er i) og hakkede tomater. Skyl og rens peberfrugten og chilien for kerner.

Skær peberfrugten i tern og snit chilien fint. Kom begge dele i gryden. Tilsæt evt. finthakkede soltørrede tomater. Tilsæt også majsene.

Smag til med salt og peber samt limesaft og sukker, så retten får en god balance mellem det syrlige og det søde.

Pynt evt. med tortillachips og/eller creme fraiche ved servering.

Indsendt af
d.
25.11.10.
Kategori:


Modtag ugens opskrift

Vi håndplukker hver uge en ny og inspirende opskrift – og leverer den direkte til din indbakke. Og det er helt gratis at modtage nyhedsbrevet.